Skip to main content

Aangezien ik ontzettend vaak de vraag krijg welke boodschappen ik wekelijks haal, leek het me leuk om een gezond eten shoplog te doen. Hierin laat ik zien wat ik graag koop en waarom. Daarbij laat ik je ook gelijk een heerlijke kip salade zien met de gekochte ingrediënten!

VLOG: Gezond eten shoplog (mijn wekelijkse boodschappen) + Super lekkere kip salade recept

Op zoek naar gezonde snacks voor werk of school? Kijk dan even hier!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

Leave a Reply