Skip to main content

Wow, eindelijk weer een ‘What I Eat In A Day!’ Ik werk thuis en laat je gezonde en makkelijke opties zien voor maaltijden en deel een heerlijk recept voor gevulde paprika’s!

Het is super lang geleden dat ik een WIEIAD video heb opgenomen, maar hier is er dan weer een! Wat velen van jullie denk ik niet weten is dat iedere weekvlog die ik maak bestaat uit alles wat ik eet in een hele week. Ik laat al mijn tussendoortjes zien, snacks, avondmaaltijden… Echt alles! Dus wil je meer food inspiratie, kijk dan ook even de weekvlogs want die zitten stampvol met maaltijden. Ik hoop dat je deze video leuk vindt en dat je de gevulde paprika’s eens gaat proberen (echt de moeite waard!)

VLOG: What I Eat In A Day – Gezond, Makkelijk & Heerlijk recept voor gevulde paprika!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

Leave a Reply