Skip to main content

Shoppen in Duitsland is altijd leuk, vooral het shoppen van eten! In deze shoplog laat ik je heel wat gezonde producten zien, lactose vrije items en wat cheats! Nom nom nom…

Duitsland shoplog – Gezonde boodschappen

Dat ik van eten houd, dat hoef ik je waarschijnlijk niet te vertellen. Als ik naar Duitsland ga, ga ik altijd naar Nordhorn. Deze is het meest dichtbij en hier hebben ze een Marktkauf. Hier vind je allerlei producten en vooral heel veel eten. Ik vind het heerlijk om daar lekker te neuzen omdat je altijd producten vindt die we hier niet hebben. Food finds! Zo kan ik weer nieuwe dingen testen en uitproberen en dat vind ik heel leuk. Dus, are you ready for the Duitsland shoplog? Because I am! Druk snel op play en aanschouw alle toffe producten die ik heb kunnen vinden.

VLOG: Duitsland shoplog – Gezonde boodschappen | Lactose vrij + Cheats!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

Leave a Reply