Skip to main content

De feestdagen komen eraan, maar dat is geen reden om je motivatie te laten dalen. Hou het vast en blijf doorgaan! Download nu de kalender voor november en ga ervoor!

Fitaddict Kalender november

Wow, my god! Wat vliegt de tijd! Even serieus. Het is ondertussen alweer november. Ben jij nog bezig met de doelen die je in januari hebt gesteld? Of is dat allang van de baan? Zit je eraan te denken om in januari de boel weer op te pakken? Nee! Waarom begin je niet gewoon nu? Ja, nu! Uitstellen heeft geen zin, nu heb je alvast een voorsprong op jezelf en kan je alvast wat dingen testen voor jouw nieuwe leefstijl. Ga je naar de sportschool, of toch liever thuis? Ga je eiwitshakes als supplement gebruiken, of helemaal niet? Dat soort kleine dingen. Denk er alvast over na en onderneem z.s.m. actie. En dat doe je natuurlijk het beste met deze nieuwe kalender. Aan de slag!

Doelen stellen

Het is niet alleen erg belangrijk om concrete doelen te stellen, maar ook om terug te blikken en te kijken wat er goed ging en waar je verbeterpunten liggen. Daarom bestaat iedere kalender uit twee pagina’s. Op de eerste pagina zie je de hele maand en kan je per dag opschrijven welke workout je wilt gaan doen op die dag en je vindt er ook een vlak waarin je kunt invullen wat je doel voor die maand is (motivatie). Zo wordt het makkelijker om je doelen te behalen omdat je de dingen per maand bekijkt en zo in kleine stapjes naar je hoofddoel kunt werken. Op de tweede pagina vind je het evaluatie formulier. Hier kan je aangeven waar eventuele verbeterpunten liggen, wat je geleerd hebt, welke uitdagingen je aan bent gegaan en waar je dankbaar voor bent.

Ik hoop dat dit jou gaat helpen bij het bereiken van je doelstellingen. Wil je nog wat meer tips, dan zijn deze artikelen misschien ook handig voor je:
> Goal Setter Goal Getter werkboek
> Alles over mijn journey vanaf 2014 (90 kg)
> Doelen stellen: dit moet je onthouden

De kalender gratis downloaden

Je kunt de motivatie kalender gratis downloaden vanaf mijn download pagina. Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven en vervolgens krijg je het wachtwoord om de pagina te bekijken.

LET OP:

Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden! En sla je wachtwoord ergens op zodat je ‘m later (bij nieuw materiaal) weer kunt gebruiken.

Help ik ben mijn wachtwoord kwijt!

Zoek even terug in je mailbox en zorg dat je de bevestigingsmail weer naar boven haalt. Daar vind je het wachtwoord weer en kan je ‘m direct invullen op de pagina. Kan je hem echt niet vinden? Stuur dan even een berichtje op Instagram of een mailtje naar info@fitaddict.nl!

Heb je het wachtwoord al? Gelijk downloaden!

Heb je het wachtwoord al? Ga dan direct door naar de gratis downloads!

Leave a Reply