Skip to main content

Dumplings maken: kleine pasteitjes die niet alleen erg lekker zijn, maar ook leuk om te bereiden en mee te experimenteren. Ik deel mijn favoriete recept en leer je hoe je ze kunt vouwen!

Misschien ken je ze wel, die kleine, mooi gevouwen mini pasteitjes. Wellicht dat je ze al eens gehad hebt maar het kan ook zijn dat dit nieuw voor je is. In beide gevallen kan ik je aanraden om ze eens een keer te maken, want ze zijn heerlijk. Handig voor je meal prep, als snack, lunch of als hapje tijdens een feestje! Ik vertel je er alles over en laat precies zien hoe je ze kunt maken in deze nieuwe video!

How to: Dumplings maken! Bereiding | Vouwen | + Mijn go-to recept!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

Leave a Reply