Skip to main content

Yes! Ik heb weer gezonde boodschappen gedaan en in deze nieuwe shoplog laat ik een aantal nieuwe ontdekkingen zien en een paar van mijn favorieten. Heel veel variatie en toffe producten, dus klik op play en laat je inspireren!

VLOG: Gezonde Boodschappen Shoplog! Nieuwe ontdekkingen en favorieten

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

One Comment

  • Amy schreef:

    Hoi Louella!

    Bedankt voor de inspirerende vlog!
    Wat ik me afvraag; je neemt lactosevrije kwark in verband met je lactoseintolerantie, maar hoe zit dat dan met die kaasjes en zuivelspread? Zit daar ook geen lactose in, of heb je daar geen last van? Ik ben daar zelf namelijk ook erg zoekende in. Ik hoop dat je mijn vraag kan beantwoorden!

Leave a Reply