Skip to main content

Het afvallen leuk houden én voorbereid zijn voor een nieuwe week? Dat doe je door losse ingrediënten te preppen! In deze video laat ik zien hoe ik dat doe en geef ik handige tips voor veel variatie in je voeding!

VLOG: Meal Prep With Me! Losse ingrediënten voor variatie | Zo houd ik het afvallen leuk!

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

One Comment

  • Kirsten schreef:

    Hi, thanks voor alle handige tips op YouTube. Ben op dit moment bezig dmv fitness en een diëtist weer op een gezond gewicht te komen en natuurlijk te behouden. Ik ben fitness echt leuk gaan vinden ( wie had dag ooit gedacht) en afvallen door een gezonde levensstijl ook. Maar het zijn jou filmpjes die mij de meeste inspiratie geven!

    Bedankt !

Leave a Reply