Skip to main content

Nieuwe werkweek = nieuwe meal prep! Met dit keer: koolhydraatarme kwarkbollen, zalm kruidenkaas wraps en super snelle fried rice (eenpansgerecht)!

VLOG: Meal Prep With Me! – Koolhydraatarme Kwarkbollen, Zalm Kruidenkaas Wraps & Fried Rice

Abonneer je op mijn kanaal!

Ik hoop dat je deze vlog leuk vindt. Ik zou het super tof vinden als je op de abonneer / subscribe knop wilt klikken, want dat zou mijn kanaal enorm helpen om te groeien. Zo kan ik nog meer leuke content voor jullie blijven maken en blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe video’s. Alvast bedankt!

One Comment

  • Daenelia schreef:

    Ik schrik wel een beetje. Je maakt zalmwraps voor meerdere dagen in één keer? Dan eet je dus de tweede dag geen verse zalm. Dat kan erg verkeerd uitpakken. Als je zalm eenmaal geopend hebt (als je voorverpakt gebruikt) dan moet je het echt wel binnen 24 uur opeten. Doe je daar wel voorzichtig mee?

Leave a Reply